Notice: Undefined property: LastFMRecentTracksWidget::$option_name in /storage/content/22/1010222/xn--lbner-vua.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/widget-visibility/widget-conditions.php on line 806 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/22/1010222/xn--lbner-vua.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/widget-visibility/widget-conditions.php on line 809 Notice: Undefined property: LastFMRecentTracksWidget::$option_name in /storage/content/22/1010222/xn--lbner-vua.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/widget-visibility/widget-conditions.php on line 845 Notice: Trying to get property of non-object in /storage/content/22/1010222/xn--lbner-vua.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/widget-visibility/widget-conditions.php on line 806 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/22/1010222/xn--lbner-vua.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/widget-visibility/widget-conditions.php on line 809 Notice: Trying to get property of non-object in /storage/content/22/1010222/xn--lbner-vua.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/modules/widget-visibility/widget-conditions.php on line 845 Apostrof og Accent grave/acute – så lær det dog!!! « Løbner.dk Notice: Undefined variable: PRO_VERSION in /storage/content/22/1010222/xn--lbner-vua.dk/public_html/wp-content/plugins/pwaplusphp/pwaplusphp.php on line 326

Løbner.dk the intrinsic corner of los interwebs…

5Dec/052

Apostrof og Accent grave/acute – så lær det dog!!!

Hvorfor kan folk ikke se det?? Jeg mener, på et almindeligt dansk tastatur layout, da burde det da være åbenlyst!

Alligevel er der stadig mange, som viser de ikke har fulgt med i danskundervisningen, og vælger at trykke en to-tasters tastekombination, i stedet for ét tryk lige til højre for Ø.
Jeg ved godt at der er fjolser der vil påstå, at jeg hænger mig i petitesser, og at jeg også er fyldt med fejl. Og som bare ikke kan dy sig for, at påpege disse fejl. Og de vil sikkert også kigge på dette indlæg og rette dem der er her. Og hvis jeg hader noget mere end forkert tegnsætning, så er det nok dét!
Nå, tilbage til det med de små tegn - det synes jeg bare er så tydeligt, når man først er begyndt at bide mærke i det! - Og folk må satme snart stramme op, for det er alle, lige fra skolelærere til avisredaktører. Og jeg hænger ingen ud, jeg pointere bare at det er grimt!

Tagged as: , , Leave a comment
Comments (2) Trackbacks (0)
  1. Ja. Det er også grumme frustrerende med folk, der skriver “tastaturlayout” i to ord, eller “i hvert fald” i ét.

  2. Ja. Eller folk som ikke har noget liv, og læser 4 måneder gamle indlæg, for at finde fejl.


Leave a Reply

No trackbacks yet.