Løbner.dk the intrinsic corner of los interwebs…

22May/051

Længe leve kaffen og dens power!

Jeg elsker kaffen!..... og dens BlackPower, da da daaaa, li'som Jack Bauer... Det' BlackPower :)
Kaffe må siges at være det aller dejligste i verden!.... Ahh ok, måske lidt ude af proportioner, men der er altså intet, som at få en god kop friskbrygget bønne, lige efter man er stået ud af fjerene. Det får altså bare halsen og smagsløgene til at sige "tak :)"
Der har igennem lang tid verseret en del rygter om at kaffen var både uhygiejnisk såvel som usund. Og nu kunne jeg så meget vel påstå, at det var løgn og at ny forskning viser at det ene og det andet. Men det vil jeg ikke, for jeg er faktisk ret ligeglad! :D
Jeg drikker kaffe fordi jeg godt kan lide det, akkurat som rygere ryger cigaretter. At det så bliver bevist at det er sundt, det er jo kun godt!
Nå men faktisk har der over den sidste tid været et par debatter omkring dette magiske koffeinholdige nydelsesmiddel. Og lidt selvmodsigende, kommer her en som viser at det er sundt og hygiejnisk :)
Det er denne artikel(bedre billede er på vej) fra Ude og Hjemme(nr.20 s.106) som jeg lige faldt over. (det er min mor der læser det... rolig nu) Den beskriver hvordan kaffe gør godt i den daglige sundhed, og hvilke fordele såvel som ulemper der er ved kaffe. Ulemperne tror jeg ikke på, det er ren propaganda fra CocaColas side, 100% sikkert!
Og sidst men ikke mindst, så er der det kommende superhit fra PER.tv, Per TV - BlackPower (radio edit)
Denne sang er nok til dato den bedste og mest ærlige hyldest til kaffen, som jeg har hørt!

Comments (1) Trackbacks (0)

Leave a Reply

No trackbacks yet.