Løbner.dk the intrinsic corner of los interwebs…

7Jun/055

Ny server til billeder + lejlighed.

Som den trofaste læser (hmm findes de?) ved, så har det været småt med pladsen. Jeg har derfor været nødsaget til at pille min billedsektion ned, for en tid. Men det ser der nu ud til at være rettet op på.
Jeg har taget en gammel 500MHz PIII 192SDRAM maskine, med masser af plads og installeret billeder.lobner.dk
Men som sagt har jeg en del plads til rådighed, og da min udbydder af lobner.dk tilbyder et ubegrænset antal subdomæner med dns-tilknytning, så kan vi da godt finde en løsning hvis du skal have noget hostet :)
Nåh ja... så har jeg også eksamener i denne tid. Det betyder at den 15. juni skulle jeg meget gerne være en glad lille student :)
Jeg har været så heldig at lejligheden kunne se ud :D

Comments (5) Trackbacks (0)
  1. Yay, congratz :D Lækker lejlighed und alles

  2. Det er jo ikke din lejlighed, der er billeder af Løbner – det er jo min… :)

  3. Jajjajajajja nu shhh, det er der ingen der behøver vide… :)
    – Så er den rettet, tilfreds? :D

  4. billeder.lobner.dk serveren virker ikke mere… den brændte af!


Leave a Reply

No trackbacks yet.